Η σελίδα ενημερώνεται συνεχώς. Στη πρώτη σελίδα βλέπετε τις πρόσφατες αναρτήσεις. Για να βρείτε μια συγκεκριμένη ανάρτηση επιλέξτε κατηγορία από το μενού / ετικέτες ή κάντε αναζήτηση.

Tuesday 8 September 2009

BULATS - Απόκτησε πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο απο ΑΣΕΠ μέσα σε 1 ώρα


Εάν χρειάζεστε άμεσα πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας (π.χ. για διαγωνισμό του δημοσίου), υπάρχει η λύση -BULATS - Business Language Testing Service του πανεπιστημίου του Cambridge.
Πρόκειται για ένα αυτοπροσαρμοζόμενο computer test κατά το οποίο ο υπολογιστής επιλέγει ερωτήσεις για τον υποψήφιο με βάση το κατά πόσο καλά έχει απαντήσει στις προηγούμενες ερωτήσεις.Με αυτόν τον τρόπο γίνονται προοδευτικά απλούστερες ή δυσκολότερες εώς ότου διαγνωσθεί με συνέπεια και αξιοπιστία το πραγματικό επίπεδο γλωσσομάθειας του υποψηφίου. Αναγνωρίζονται όλα τα επίπεδα από το ΑΣΕΠ, από μέτρια μέχρι άριστη γνώση της γλώσσας (Lower, Advance, Proficiency).Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα και τα αποτελέσματα διατίθενται αμέσως (μέσα σε 1 ώρα).Το τεστ διαρκεί εως και 90 λεπτά ανάλογα με το επίπεδο του υποψηφίου. Αποτελείται από 2 parts: Listening & Reading. Στην ιστοσελίδα του BULATS υπάρχει DEMO όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τεστ. Για περισσότερες πληροφορίες english.gr.syros@gmail.com
source: http://www.hasexams.gr/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails