Η σελίδα ενημερώνεται συνεχώς. Στη πρώτη σελίδα βλέπετε τις πρόσφατες αναρτήσεις. Για να βρείτε μια συγκεκριμένη ανάρτηση επιλέξτε κατηγορία από το μενού / ετικέτες ή κάντε αναζήτηση.

Monday 30 August 2010

Με ποια κριτήρια θα επιλέξω ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών;

-Οι υπεύθυνοι του κέντρου ξένων γλωσσών είναι έμπειροι καθηγητές της γλώσσας ή απλά managers;

Πριν επιλέξετε κέντρο ξένων γλωσσών ενημερωθείτε για τα προσόντα και την εμπειρία των υπεύθυνων και διδασκόντων.

- Ποια μέθοδος διδασκαλίας ακολουθείται;

Δεν νοείται στην σημερινή εποχή να ζητούμε από τους μαθητές να απομνημονεύουν κανόνες γραμματικής ή λίστες από μεταφρασμένες λέξεις. H διδασκαλία πάνω απ' όλα πρέπει να συμβαδίζει με την εποχή μας και να ακολουθεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να είναι και ευχάριστη και αποδοτική.

-Κάθε πότε θα παρακολουθούν μαθήματα;
Είναι σημαντικό να μην πραγματοποιούνται όλες οι ώρες μαζί ώστε να “ξεμπερδεύουμε”. Μόνο με τακτικές επαναλήψεις και συνεχή επαφή επιτυγχάνεται η εξοικείωση με μια ξένη γλώσσα, όπως άλλωστε συμβαίνει με την μητρική μας γλώσσα.

- Τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα;

Πριν επιλέξετε εξετάσεις σιγουρευτείτε ότι το πτυχίο που σας προτείνουν είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ. Σκοπός δεν είναι να επιλέγουμε εξετάσεις που έχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας διότι θεωρούνται εύκολες αλλά ο εξεταστικός φορέας να έχει κύρος και αναγνώριση.

-Ποια είναι τα δίδακτρα;

Πληρώνοντας ακριβά δίδακτρα δεν εξασφαλίζεται η επιτυχία του παιδιού σας. Όπως και τα πολύ χαμηλά δίδακτρα αφού θα επιβάλλεται η δημιουργία τμημάτων με πολλούς μαθητές . Κάντε μια έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών.  


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails