Η σελίδα ενημερώνεται συνεχώς. Στη πρώτη σελίδα βλέπετε τις πρόσφατες αναρτήσεις. Για να βρείτε μια συγκεκριμένη ανάρτηση επιλέξτε κατηγορία από το μενού / ετικέτες ή κάντε αναζήτηση.

Wednesday 26 May 2010

Καλοκαιρινά Τμήματα 2010 - Εγγραφές 2010 - 2011


Αγαπητοί γονείς,

Φτάνουμε αισίως στο τέλος της σχολικής περιόδου. 'Ηταν μια δημιουργική και αποδοτική χρονιά!

Τα μαθήματα των επιπέδων : Junior A , Junior A+B , Junior B και Senior A λήγουν το Σάββατο 5 Ιουνίου οπότε και θα διεξαχθούν οι τελικές εξετάσεις. Η διενέργεια εξετάσεων δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να κάνουν μια επανάληψη τόσο στην τάξη όσο και στο σπίτι όσων έχουν διδαχτεί κατά τη διάρκεια του έτους. O βαθμός των εξετάσεων δεν καθορίζει από μόνος του αν ο κάθε μαθητής μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο αλλά θα προσμετρηθεί στη συνολική βαθμολογία των μαθητών. Tην Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 18:00 περιμένουμε γονείς και μαθητές σε μια μικρή γιορτή όπου θα γίνει η απονομή των ενδεικτικών .


Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε οτι θα λειτουργήσουν θερινά τμήματα με έναρξη 21 Ιουνίου. Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε μαθητές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν ένα επίπεδο σε 2 μήνες.Η συμμετοχή σε τέτοια τμήματα έχει ωφέλη τόσο για τους μαθητές , αφού αποκτούν ένα “προβάδισμα” στις ξενόγλωσσες σπουδές τους , όσο και για τους γονείς δεδομένου ότι το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο. Θα λειτουργήσουν και ενισχυτικά τμήματα που θα βοηθήσουν μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε κάποιους τομείς ώστε την επόμενη χρονιά να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να μας ζητήσετε μια ενημέρωση σχετικά.

Με εκτίμηση,


Σμαράγδα & Λαμπρινή Βαμβακάρη

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails